Άλλη μία σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική – Μία 25χρονη με χειροπέδες

Μετά από δύο ημέρες από τη σύλληψη του 29χρονου φοιτητή της Γεωπονικής, η Αντιτρομοκρατική προχώρησε σήμερα σε άλλη μία σύλληψη μιας 25χρονης, της οποίας γενετικό υλικό φέρεται πως βρέθηκε στον βαρύ οπλισμό που ήταν θαμμένος στον αχανή περίβολο της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου στις 18 Νοεμβρίου 2011.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το γενετικό υλικό εντοπίστηκε σε μεταλλικό κουτί που περιείχε τον οπλισμό, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν η 25χρονη που πλέον είναι ύποπτη για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς αποτελεί μέλος που αναζητούσε η αστυνομία ή νέο πρόσωπο. Άλλωστε, οπως είχε αναρτήσει από το πρωί το ΝewsIt η Αντιτρομοκρατική είχε γενετικό υλικό για άλλα δύο άτομα.

Πρόκειται για μία φοιτήτρια χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η οποία φοιτούσε! Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt η 25χρονη κοπέλα είχε προσαχθεί και κατά το παρελθόν για την υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη. Η σύλληψη έγινε ενώ η 25χρονη βρισκόταν στο δρόμο στα σύνορα της Αγίας Παρασκευής με τον Χολαργό.

Διάβασε περισσότερασ το NewsIt

Read More

And More