Άλλος άνθρωπος η Δανάη Μπάρκα! Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της [pic]

Η Δανάη Μπάρκα έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της, αφού ανά διαστήματα επισκέπτεται το κομμωτήριο και δοκιμάζει νέα χρώματα και looks ανανεώνοντας το στιλ της. Η γνωστή ηθοποιός ύστερα από το τέλος της καραντίνας και λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού αποφάσισε γι’ ακόμα μια φορά να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και να μπει για πρώτη φορά στο group των… ξανθών γυναικών.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χώρο του γνωστού hair colorist Νικολά Βιλλιώτη και αφέθηκε στα χέρια του προκειμένου να δει την επιθυμία της να γίνεται πραγματικότητα. Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να απαρνηθεί τα καστανά μαλλιά της και έτσι εδώ και λίγες ώρες είναι και επισήμως ξανθιά!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο look της και σχολιάζοντας: “New (a)era”. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού τα κομπλιμέντα δεν σταμάτησαν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Όπως θα δεις, η Δανάη Μπάρκα είναι άλλος άνθρωπος!

Δες τη φωτογραφία:

Με γεια!

Read More

And More