Αλμπέρτο Μποτία: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Οι τελευταίες αγορές πριν τη γέννηση του γιου του

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μονάκριβου γιου τους.

Σε ένα μήνα περίπου η εκρηκτική pop star θα φέρει στον κόσμο τον γιο της και ανυπομονεί να τον κρατήσει στην αγκαλιά της.

«Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη.

Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue.

Το ζευγάρι οργανώνει τις τελευταίες ετοιμασίες λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλμπέρτο Μποτία σε μια σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας για αγορές.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μαζί με τον φίλο του, έκαναν τα ψώνια τους στα μαγαζιά ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More