Alpha: “Δεν κόβεται η εκπομπή του Ν. Μουτσινά”!

Εντονες είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τους διοικητικούς της Κάντζας να σκέφτονται να ορίσουν ένα… dead-line στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά , “Νικ ο κλοκ”. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι άνθρωποι του Alpha δεν έχουν σκοπό να στηρίξουν μέχρι τέλους την βραδινή προσπάθεια του Νίκου, ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Βλέπετε, η βραδινή έκδοση του ταλαντούχου ηθοποιού και παρουσιαστή δεν έχει καταφέρει να πείσει το κοινό και φυσικά την εταιρία των τηλεοπτικών μετρήσεων, με αποτέλεσμα οι μέτριες και ενίοτε χαμηλές του πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, όχι μόνο να μην ικανοποιούν εκεί στον Alpha, αλλά και να προβληματίζουν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν οι φήμες πως το κανάλι σχεδιάζει να δώσει ένα χρονικό dead-line στηνξ εκπομπή και αν αυτή δεν πάρει τ ΄πάνω της; Από ΄δω πάνε κι άλλλοι!

Τι μας λέει ,όμως, για όλα αυτά, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού; Κόβεται ή δεν κόβεται ο Νίκος;

“Ολες αυτές τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σε σχέση με το τηλεοπτικό μέλλον του “Νικ ο ΄κλοκ” τις έχουμε ακούσει κι εμείς. Φυσικά και δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία του συγκεκριμένου φορμά, όμως, δεν είμαστε και απογοητευμένοι. Η πορεία που σημειώνει είναι μέτρια και πιστεύουμε πως ο Νίκος έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες, έτσι ώστε να τα καταφέρει και να στρώσει την εκπομπή.”

– Δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο χρονικό dead-line δεν έχει δοθεί στην εκπομπή; Δεν υπάρχει ο κίνδυνος του να μας αποχαιτετήσει πρόωρα;

– Δεν έχει τεθεί θέμα dead-line ούτε έχουμε σκεφτεί να κόψουμε την εκπομπή… Είναι ακόμα νωρίς και είμαστε αποφασισμένοι να της δώσουμε χρόνο. Αρα, το “Νικ ο΄ κλοκ” δεν κόβεται, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται.

Read More

And More