Alpha : Πότε ανοίγει η… αυλαία του βραδινού του προγράμματος ;

Μετά από ένα μακρύ και άκρως βαρετό καλοκαίρι – από τηλεοπτικής απόψεως – κάντε κουράγιο και σιγά – σιγά τα βάσανά σας τελειώνουν, μιας και οι τηλεοπτικές κονσέρβες μπαίνουν στο ράφι και τα νέα προγράμματα αρχίζουν να… σκάνε μύτη στους δέκτες μας.

Το κανάλι που αποφάσισε να σηκώσει πρώτο την αυλαία του βραδινού του προγράμματος, δηλαδή, την αυλαία του prime-time του, είναι ο Alpha. Με άλλα λόγια; Οχι, το κανάλι της Κάντζας δεν θα περιμένει να φτάσουμε στα τέλη του Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου για να κόψει το νήμα της σεζόν 2011-2012, όπως σχεδιάζουν να κάνουν τόσο το Mega, όσο και ο ΑΝΤ1, όσο αφορά πάντα στην βραδινή τους ζώνη.

Ετσι, από τις αρχές του επόμενου μήνα θα έχουμε στον Alpha ένα… μπαράζ από πρεμιέρες, μιας και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα συνολικά πέντε προγράμματα. Πιο συγκεκριμένα; Η αρχή θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου όπου και για πρώτη φορά η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει το νέο της “Πακέτο”.

Στις 9 του μήνα, την σκυτάλη της πρεμιέρας θα πάρει το “Chart Show” και η Ναταλία Γερμανού, ενώ… “Κάτι θα αρχίσει να ψήνεται”, από τις 10 του Οκτώβρη και μετά.

Τέλος, στις 11 Οκτωβρίου επιστρέφει δριμύτερος στις οθόνες μας και με τρελά κέφια ο Λάκης Λαζόπουλος και το “Τσαντίρι” του, ενώ οι πρεμιέρες στο prime-time του καναλιού ολοκληρώνονται στις 12, με την Αννα Βίσση και το πολυσυζητημένο ροκιουμένταρι που ετοιμάζεται από πέρσι και μέσα από το οποίο θα δούμε στιγμές από την ζωή της και την καριέρα της , “Οσο έχω φωνή”.

Read More

And More