Ντόντα Μιράντα: Ο πρώην σύζυγος της Ωνάση θα γίνει πατέρας! Έγκυος η Denize Severo

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους στην Πορτογαλία, ο Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο) και η καλλονή Denize Severo θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μαζί! Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, ο Ντόντα ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης τους και ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό του μωρού τους. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Denise μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

“Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Ντόντα που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Viviane θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ ‘αγαπώ πολύ!”, έγραψε χαρακτηριστικά στα social media η μέλλουσα μανούλα, δημοσιεύοντας δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της.

Ο Ντόντα φιλά γλυκά την κοιλίτσα της εγκυμονούσας συζύγου του

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Castle of Silva στην Πορτογαλία, παρουσία συγγενών φίλων και αγαπημένων προσώπων το 2018. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντόντα έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη σήμερα Viviane Miranda. Η όμορφη Viviane μεγάλωσε με την Αθηνά Ωνάση, η οποία την είχε σαν κόρη της. Η κόρη του Αλβάρο έχασε τη μητέρα της, Σιμπέλ, το 2011, όταν εκείνη έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Read More

And More