Amal Alamuddin Clooney: Η μαμά της μιλάει πρώτη φορά για τα εγγονάκια της!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από την Τρίτη που υποδέχτηκαν τα δίδυμα μωρά τους ο George Clooney και η Amal Alamuddin Clooney. Μάλιστα την ίδια μέρα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των μωρών, που είναι Ella για το κορίτσι και Alexander για το αγόρι. Ο πατέρας της δικηγόρου, Ramzi Alammudin, μίλησε πρώτος για τον ερχομό των διδύμων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η χαρά μας είναι μέχρι το φεγγάρι. Ήταν ένας όμορφος τοκετός. Τα μωρά είναι καλά και πάνε πολύ καλά».

Στην συνέχεια ακολούθησε και η μητέρα της Amal, η Baria Alamuddin, η οποία δηλώνει πανευτυχής που έγινε γιαγιά. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και είπε πόσο όμορφα είναι τα δύο μωρά και τι χαρά ένιωσε να βλέπει αυτά τα δύο αγγελάκια.
“Το να βλέπω την χαρά στο πρόσωπο της Amal και του George, ήταν από αυτά τα βαθιά συναισθήματα, που δεν μπορείς να τα εκφράσεις με λέξεις”.
Μάλιστα, σύμφωνα με το E! News, η περήφανη γιαγιά έχει βγει ήδη στην γύρα για να κακομάθει τα όμορφα εγγονάκια της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην αγορά του Λονδίνου να ψωνίζει για την Ella και τον Alexander.

Read More

And More