Amal Alamuddin: “Ο George Clooney είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας και ο έρωτας της ζωής μου”

Η Άμαλ Κλούνεϊ (Amal Clooney) άνοιξε χθες την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τον κινηματογραφικό αστέρα σύζυγό της χαρακτηρίζοντάς τον “τζέντλεμαν”, “εξαιρετικό σύζυγο και πατέρα” και “έρωτα της ζωής της”.

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε στη διάρκεια τελετής βράβευσης του συζύγου της Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) στο Χόλιγουντ.

Αλλά όπως διευκρίνισε της είναι πιο εύκολο “να απευθυνθεί σε ένα δικαστήριο εκπροσωπώντας κρατούμενους απ΄ό,τι να μιλήσει δημοσίως για τον σύζυγό της, όπως θα κάνω για πρώτη φορά απόψε”.

“Γνώρισα τον Τζορτζ όταν ήμουν 35 ετών και είχα αρχίσει να αποδέχομαι την ιδέα ότι θα έμενα γεροντοκόρη. Και μετά ήρθε εκείνος”, είπε η Άμαλ απευθυνόμενη σε ένα κοινό μεταξύ των οποίων βρίσκονταν μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του Χόλιγουντ και φίλοι του Τζορτζ Κλούνεϊ όπως η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τζένιφερ Άνιστον, το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ και η Νταϊάν Κίτον.

“Πέντε χρόνια αργότερα, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει τον απόλυτο θαυμασμό μου και επίσης ο άνθρωπος που με το χαμόγελό του με κάνει κάθε φορά να λιώνω”, πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=ypQeZoq-o6w

Παρότι είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στο Χόλιγουντ μετά τον γάμο τους το 2014 και τη γέννηση των διδύμων παιδιών τους πριν από ένα χρόνο, το ζεύγος Κλούνεϊ σπανίως μιλάει για την ιδιωτική του ζωή.

Χθες Πέμπτη ο αμερικανός ηθοποιός βρισκόταν μεταξύ των προσώπων εκείνων που τιμήθηκαν με βραβείο για τη συνολική προσφορά τους στον κινηματογράφο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Φίλοι του ηθοποιού, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η συνάδελφός του Τζούλια Ρόμπερτς και ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκαν στην ευφυϊα του, τη γοητεία του, τη γενναιοδωρία του καθώς και στο ανθρωπιστικό του έργο για τους πρόσφυγες στην περιοχή του Σουδάν και τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή το 2010.

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More