Amal Alamuddin: Σήμερα αναχωρεί από την χώρα μας!

Εντυπωσιασμένη έμεινε η Amal Alamuddin από την επίσκεψή της στη χώρα μας με σκοπό την συζήτηση της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Η κομψή δικηγόρος και σύζυγος του George Clooney που προκαλεί παγκοσμίως ενδιαφέρον, αναχωρεί σήμερα από την χώρα μας με τους συνεργάτες της.

Στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που έδωσε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης, υπογράμμισε ότι ο Παρθενώνας είναι η κοιτίδα του σύγχρονου Παγκόσμιου Πολιτισμού και ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την επιστροφή των Μαρμάρων.

/

Την πρώτη ημέρα που συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτσιμού Κωνσταντίνο Τασούλα, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα ελληνικά νησιά, τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τα Γλυπτά του Παρθενώνα. “Έχω βρεθεί στη Σαντορίνη μια φορά, ελάχιστα στην Αθήνα, θέλω να επισκεφτώ ξανά τα ελληνικά νησιά”, δήλωσε η γοητευτική δικηγόρος.

Ενώ από την πρώτη στιγμή της άφιξής της η κυρία Clοoney, δήλωσε ενθουσιασμένη και χαρούμενη για τον ερχομό της στη χώρα μας. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε πόσο σύντομα θα την ξαναεπισκεφτεί με τη συνοδεία του συζύγου της, στον οποίο δεν θα επιστρέψει με άδεια χέρια, αλλά με το γαμήλιο δώρο που της έκανε ο Πρωθυπουργός!

Read More

And More