Amal Alamuddin: Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα η Mrs Clooney για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα!

Στην Ελλάδα έρχεται σήμερα η Amal Alamuddin με αφορμή τη συζήτηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Η Mrs Clooney μετά το γάμο στη Βενετία με τον σταρ του Χόλιγουντ και αφού πέρασε λίγες μέρες για ταξίδι του μέλιτος έρχεται στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα.
Μαζί της θα είναι και ο Τζέφρι Ρόμπερτσον, το αφεντικό από το γραφείο Doughty Street Chambers στο οποίο εργάζεται η Amal Alamuddin και ενδέχεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην προσπάθεια για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα από τη Βρετανία. Θα καταφέρει, άραγε, η Amal να πάρει πίσω τα Μάρμαρα;
Όσον αφορά στο πρόγραμμά της, η σύζυγος του George Clooney θα μείνει στην Ελλάδα για 3 μέρες. Η άφιξη είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα και η αναχώρηση για τις 16 του μήνα.

Κατά την παραμονή της εδώ θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα. Θα βρεθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους και δεν αποκλείεται να γευματίσει στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Σύμφωνα με το TLIFE, η δικηγόρος θα μείνει στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρετανία και δεν πρόκειται να επισκεφτεί κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας, όπως είχε γραφτεί.

Όπως καταλαβαίνεις όλο το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον πολιτικό και μη είναι στραμμένο στην 36χρονη δικηγόρο…

Read More

And More