Amal Alamuddin: Το πρώτο 24ωρο στην Αθήνα και το πρόγραμμά της για σήμερα!

Η Amal Alamuddin έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην Αθήνα. Η γνωστή δικηγόρος και κυρία Clooney, αφού έχει ήδη αλλάξει το όνομά της σε Amal Clooney μετά το γάμο με τον σταρ του Χόλιγουντ, φαίνεται πως είναι έτοιμη να βάλει τα δυνατά της για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και γι’ αυτό έχει δεχτεί και την θερμή υποδοχή όλων.

Επίσκεψη στο Μουσείο και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στο σημερινό της πρόγραμμα

Το σημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πολλές συναντήσεις. Θα ξεκινήσει από νωρίς, αφού στις 11:30 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και στη μία το μεσημέρι θα φύγουν όλοι μαζί για το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα γίνει και η ξενάγηση στο Βράχο της Ακρόπολης.

Εκεί, θα βρεθούν ο διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, αλλά και ο υπουργός Πολιτισμού. Στις 13:30 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, θα ακολουθήσει γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου και στις 16:00 θα γίνει η ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Με επίσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού και γεύμα στο Μικρολίμανο πέρασε την δεύτερη μέρα

Η κομψή Amal Alamuddin, που, έφτασε στο υπουργείο Πολιτισμού στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με τους Νόρμαν Πάλμερ, Ντέιβιντ Χιλ και Τζέφρι Ρόμπερτσον. “Ελπίζω να τα καταφέρω”, δήλωσε λίγο μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Εκεί την περίμενε πλήθος κόσμου, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, και όχι άδικα αφού η Amal έχει γίνει το θέμα συζήτησης των ημερών. Κάποιοι περιμένουν να δουν αν θα αναλάβει τελικά την εκπροσώπηση της χώρας μας για την επιστροφή των Μαρμάρων και άλλοι να θαυμάσουν απλώς την σύζυγο του George Clooney. (Οι φωτογραφίες από την άξιξη στο Υπουργείο Πολιτισμού)

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και έξω από το ξενοδοχείο της στο Σύνταγμα, που είχαν συγκεντρωθεί φωτογράφοι και δημοσιογράφοι από τα εγχώρια, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ που έχουν βρεθεί αυτές τις μέρες στη χώρα μας. (Μάθε εδώ όσα δεν ξέρεις για την Amal Alamuddin)

Όσο για τη συζήτηση στο γραφείο του κ. Τασούλα; Αυτή κινήθηκε γύρω από τα ελληνικά νησιά, τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τα Γλυπτά του Παρθενώνα. “Έχω βρεθεί στη Σαντορίνη μια φορά, ελάχιστα στην Αθήνα, θέλω να επισκεφτώ ξανά τα ελληνικά νησιά”, είπε στον Υπουργό Πολιτισμού.

Μετά τη συνάντηση τους μάλιστα, ο Έλληνας υπουργός τους παρέθεσε γεύμα στο γνωστό εστιατόριο Varoulko του σεφ Λευτέρη Λαζάρου στο Μικρολίμανο, όπου το γεύμα περιλάμβανε γεύσεις της Μεσογείου. Και συγκεκριμένα, λαβράκι, αχινοσαλάτα και παγωτό πραλίνα. Δες εδώ αναλυτικά το μενού!

Στο επίσημο γεύμα στο Varoulko βρέθηκε και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνάντησε την Amal Alamuddin και μετά το χαιρετισμό τους κατευθύνθηκαν μαζί στο εστιατρόριο.


Η άφιξη και το πρώτο βράδυ στην Αθήνα
H Amal και οι συνεργάτες της έφθασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Δευτέρας και αφού τους παρέλαβε το πολυτελές βανάκι, οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η κυρία Clooney μάλιστα, είχε μια πολύ διακριτική παρουσία στο ξενοδοχείο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξη!

Τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της έμειναν σε σουίτες του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη και δείπνησαν στο roof garden του ξενοδοχείο. (Μάθε εδώ πόσο θα κοστίσει το ταξίδι της στην Ελλάδα)

Read More

And More