Amal Clooney: Όλα τα φλας στη φουσκωμένη κοιλιά της! Η εγκυμοσύνη επισκίασε την έκκληση για δικαιοσύνη [pics]

Το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, αλλά προς το παρόν συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Ο λόγος για την Amal Alammudin Clooney που βρέθηκε σε συνεδρίαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη και απηύθυνε δραματική έκκληση να μην επιτραπεί στον ISIS να γλιτώσει από τη γενοκτονία που συντελεί, αλλά αυτό που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν μόνο ο συγκινητικός λόγος της, αλλά και η φουσκωμένη κοιλιά της.
Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εκπροσωπεί θύματα βιασμών και απαγωγών από εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε με έμφαση ότι αυτό που επιθυμούν τα θύματα είναι δικαιοσύνη. «Κανένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους δεν έχει δικαστεί για διεθνή εγκλήματα σε κάποιο μέρος του κόσμου. Γιατί δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα;» διερωτήθηκε η δικηγόρος και υπογράμμισε ότι: «θα πρέπει να σκοτώσουμε την ιδέα πίσω από τον ISIS εκθέτοντας την βιαιότητα και φέρνοντας τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη».

Η παρουσία και η ομιλία της Amal για ένα τόσο σημαντικό θέμα φαίνεται πώς επισκιάστηκαν από το γεγονός πώς είναι έγκυος, αφού αρκετά δημοσιεύματα εστίασαν μόνο σε αυτό. Κυρίως, το άρθρο του περιοδικού Time, κατακρίθηκε από χρήστες του twitter, καθώς ο τίτλος του ήταν πώς η Αμαλ δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά στα Ηνωμένα Έθνη.

Read More

And More