Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Πρωινή βόλτα με casual look στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Η Αμαλία Κωστοπούλου τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Αμερική, μακριά από την οικογένειά της, αλλά δεν ξεχνά την πατρίδα της και όποτε δεν έχει υποχρεώσεις ταξιδεύει στην Ελλάδα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς της και τα δύο αδέρφια της που της λείπουν πολύ.

Η όμορφη Αμαλία ενόψει των εορτών των  γιορτών ήρθε στη Ελλάδα και συναντήθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα και πέρασε μερικές στιγμές μαζί τους. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις ανέμελες ολιγοήμερες διακοπές της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, μάλιστα, στην Αθήνα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε αρκετές φορές τόσο σε εξόδους με τους γονείς της, όσο και με τα αδέρφια της. Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στη βάση της, λοιπόν, η Αμαλία Κωστοπούλου απαθανατίστηκε σε πρωινή βόλτα με την αδερφή της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή καλλονή, όπως θα διαπιστώσεις, πλέον είναι πιο ξανθιά από κάθε άλλη φορά και μοιάζει ακόμα περισσότερο στην διάσημη μαμά της. Το νέο της look της πηγαίνει πολύ και φαίνεται πώς αυτό σίγουρα είναι το χρώμα της. Όσο για την μικρή αδερφή της, εκείνη ήταν εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή, ενώ οι δυο τους μαζί έδειχναν ιδιαίτερα δεμένες κι αγαπημένες.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More