Αμαλία Κωστοπούλου: Από την Ελλάδα στη Γαλλία – Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Παρίσι

Η Αμαλία Κωστοπούλου, μετά από περίπου δύο χρόνια, επισκέφτηκε φέτος την Ελλάδα και αγκάλιασε ξανά τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους της. Η πρωτότοκη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και η πανδημία του κορονοϊού δεν της επέστρεψε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας.

Η 24χρονη έφτασε στα πάτρια εδάφη στις αρχές Ιουλίου και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Αρχικά, η Αμαλία Κωστοπούλου επισκέφτηκε τα Κουφουνήσια μαζί με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Πάτμο, προκειμένου να είναι παρούσα στη βάφτιση του μικρότερου αδερφού της, Παναγιώτη – Αντώνιου.

Έπειτα από ένα μήνα παραμονής στην Ελλάδα, η Αμαλία Κωστοπούλου ταξίδεψε στις αρχές του Αυγούστου στη γαλλική πρωτεύουσα. Η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και δεδομένου ότι βρίσκεται στην Ευρώπη, θέλησε να επισκεφτεί και το Παρίσι. Την αποκάλυψη έκανε, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτιμά να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι οι αναρτήσεις της στα social media είναι επιλεκτικές. 

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More