Αμαλία Κωστοπούλου: Από την Ελλάδα στη Γαλλία – Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Παρίσι

Η Αμαλία Κωστοπούλου, μετά από περίπου δύο χρόνια, επισκέφτηκε φέτος την Ελλάδα και αγκάλιασε ξανά τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους της. Η πρωτότοκη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και η πανδημία του κορονοϊού δεν της επέστρεψε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας.

Η 24χρονη έφτασε στα πάτρια εδάφη στις αρχές Ιουλίου και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Αρχικά, η Αμαλία Κωστοπούλου επισκέφτηκε τα Κουφουνήσια μαζί με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Πάτμο, προκειμένου να είναι παρούσα στη βάφτιση του μικρότερου αδερφού της, Παναγιώτη – Αντώνιου.

Έπειτα από ένα μήνα παραμονής στην Ελλάδα, η Αμαλία Κωστοπούλου ταξίδεψε στις αρχές του Αυγούστου στη γαλλική πρωτεύουσα. Η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και δεδομένου ότι βρίσκεται στην Ευρώπη, θέλησε να επισκεφτεί και το Παρίσι. Την αποκάλυψη έκανε, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτιμά να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι οι αναρτήσεις της στα social media είναι επιλεκτικές. 

Δες τα στιγμιότυπα:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164