Αμαλία Κωστοπούλου: Επέστρεψε από την Αμερική και πήγε να στηρίξει την μητέρα της!

Μπορεί το χειμώνα να βρέθηκε μακριά από την οικογένειά της, τώρα όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους. Ο λόγος για την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, την όμορφη Αμαλία. Η 19χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού βρέθηκε με τα αδέλφια της και τον μπαμπά της στο Balux για να στηρίξουν την Τζένη Μπαλατσινού και το 4ο “WOMEN IN ACTION”.

Η Αμαλία μάλιστα, επέστρεψε πιο ανανεωμένη και κούκλα από τις σπουδές της στην Αμερική και ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι και τις διακοπές που θα περάσει με τους γονείς, τα αδέλφια και τις φίλες της. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την μητέρα της και τις διάσημες φίλες της. Η Τζένη Μπαλατσινού με το site της και το 4moms.gr, των full-time μαμάδων: Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και η μέρα είχε απόλυτη επιτυχία.

Το TLIFE συνάντησε την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο κατά την άφιξή τους στο event μαζί με τον πατέρα τους και πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιά. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Πέτρος Κωστόπουλος φωτογραφήθηκε και μαζί με την πρώην σύζυγό του Οι δυο τους μίλησαν και on camera για την τωρινή τους σχέση, δύο χρόνια μετά τον χώρισμό τους, λέγοντας πως τις αποφάσεις για τα παιδιά τους τις παίρνουν από κοινού και πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More