Αμαλία Κωστοπούλου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις!

Πριν λίγες μέρες αποφοίτηση από το Πανεπιστήμιο Berkeley στην Αμερική και τώρα πιά η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένειά της. Η κούκλα κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού που έχουμε απολαύσει στο παρελθόν και στην πασαρέλα, φωτογραφίζεται με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις.

Κούκλα, χαλαρή και με μια ξεχωριστή άνεση μπροστά στο φακό -που σίγουρα έχει κληρονομήσει από την διάσημη μαμά της- η Αμαλία Κωστοπουλου φωτογραφήθηκε με μαγιό και ανέβασε τις πρώτες εικόνες στα social media, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.

Η μεγαλύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπασλατσινού που πέρασε τα προηγούμενα τρία χρόνια στο εξωτερικό, πήρε μια γεύση από τη ζωή στην Αμερική και έβαλε τα δυνατά της να τελειώσει μέσα σε μια τριετία την (τεσσάρων ετών φοίτησης) σχολή της, ώστε να μην επιβαρύνει παραπάνω τους γονείς της. Τώρα, μάλιστα, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ετοιμάζει τα πρώτα επαγγελματικά της σχέδια, πάντα παίρνοντας συμβουλές και από τους διάσημους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/BjJfnYEAbAc/?taken-by=amalia_kostopoulou

Read More

And More