Αμαλία Κωστοπούλου: Γίνεται cover girl και αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που αγαπά στην Ελλάδα!

Η κόρη του Πέτρου Κωστοπούλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, γίνεται cover girl και ποζάρει για το εξώφυλλο του Close up, μιλώντας για όλα στον Άρη Καβατζίκη.
Στο ξεκίνημα μιας πορείας που προδιαγράφεται λαμπρή, με οδηγούς τη σύνεση, τη δύναμη της νιότης, με μία εμφάνιση που αναμφίβολα ξεχωρίζει, η Αμαλία Κωστοπούλου εκπροσωπεί επάξια τη νέα, ελπιδοφόρα γενιά της χώρας μας που μπαίνει με ορμή στο ταξίδι της ζωής, τολμά να κάνει όνειρα και τα κυνηγά με πάθος!


Ποια είναι τα 5 πράγματα που αγαπά στην Ελλάδα;
“Η Ελλάδα έχει τεράστια Ιστορία και πολιτισμό. Πολλές μεγάλες και ισχυρές χώρες, παρότι διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, δεν έχουν πολιτιστικό υπόβαθρο.
Το δεύτερο στοιχείο που δε θα άλλαζα είναι το γεγονός ότι ζω σ’ εκείνη τη χώρα της Ευρώπης που την έχει ευνοήσει ο Θεός. Απέραντες ακτές, υπέροχη θάλασσα και ήλιος τις περισσότερες μέρες του χρόνου.
Μεγάλωσα σε μία περίοδο που η μόδα με τις ξένες κουζίνες είχε κατακλύσει την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν αρκετές απ’ αυτές. Ωστόσο, δε θα άλλαζα με τίποτα τα κεφτεδάκια, το σουβλάκι, το λεμονάτο και το παστίτσιο.
Διαβάζοντας την Ιστορία μας, διαπιστώνει κανείς ότι η Ελλάδα πάντα κατορθώνει και βγαίνει από τις μεγαλύτερες κρίσεις. Μου αρέσει αυτό και ελπίζω να συμβεί και τώρα.
Μου αρέσει, επίσης, ότι οι Έλληνες μιλάμε μεταξύ μας, επικοινωνούμε πιο εύκολα και είμαστε θερμοί. Μπορείς να ανοιχθείς σε κάποιον και να συζητήσεις. Δε συμβαίνει αυτό με όλους τους λαούς της Ευρώπης”, λέει χαρακτηριστικά η όμορφη Αμαλία.

Διάβασε περισσότερα στο Close Up που κυκλοφορεί!

Read More

And More