Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία και το όμορφο μήνυμα της αδερφής της, με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που είχε!

Η Αμαλία Κωστοπούλου έζησε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ζωής της, καθώς πριν περίπου δέκα μέρες ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και παρά τις δυσκολίες με τις πτήσεις λόγω κορονοϊού κατάφερε να ταξιδέψει εγκαίρως στις ΗΠΑ, όπου μένει μόνιμα η πρωτότοκη κόρη της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία βρισκόταν μέσα σε αμάξι σε δρόμο του Los Angeles, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την. Όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πρωινό τα νέα είναι αισιόδοξα, καθώς η Αμαλία πλέον δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης.

Μάλιστα, πριν τρεις ημέρες, η αδερφή της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, είχε προχωρήσει σε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στα social media με την Αμαλία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εκείνη τη μέρα τον λόγο. Η νεαρή Αλεξάνδρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή της από όταν ήταν μικρά κορίτσια, γράφοντας στη λεζάντα “My Favorite Superhero”.

Αυτός ήταν ίσως ένας γλυκός τρόπος της Αλεξάνδρας να δηλώσει την υποστήριξη της στην αδερφή της, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που υπέστη πριν μερικές ημέρες. Κάτω από τη λεζάντα, σχολίασαν τόσο οι γονείς τους – Τζένη και Πέτρος – όσο και η ίδια Αμαλία καρδούλες!

Περαστικά!

Read More

And More