Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά το τροχαίο το περασμένο καλοκαίρι

Η Αμαλία Κωστοπούλου τον Ιούνιο του 2020 είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Η πρωτότοκη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου τραυματίστηκε και χρειάστηκε να κάνει μια ορθοπεδική επέμβαση, η οποία την κράτησε μερικές εβδομάδες σε ακινησία.

Πλέον, οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν και η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αμερική. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, η ίδια είχε κρατήσει μια απόσταση από τα social media, γεγονός που αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει. Έτσι, κάνοντας μια αναδρομή, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της ανάρρωσης, μετά το σοβαρό ατύχημα.

Όπως θα δεις, η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και κρατάει το χέρι μιας φίλης της που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. “Και κάναμε τις πιο σκοτεινές ημέρες φωτεινότερες”, έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου κάτω από τη φωτογραφία της.

Read More

And More