Αμαλία Κωστοπούλου: Η νέα ζωή που έχει χτίσει στην Αμερική – Οι σπουδές και το αμερικανικό όνειρο

Η Αμαλία Κωστοπούλου από πολύ μικρή ηλικία είδε τη ζωή της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα λόγω των γονιών της, Τζένης Μπαλατσινού και Πέτρου Κωστόπουλου.

Μεγαλώνοντας, η πρωτότοκη κόρη τους συνήθισε, γέμισε εμπειρίες και µε οδηγό την αγάπη που λάμβανε από τα οικεία της πρόσωπα αποφάσισε να βάλει στόχους και να τους πετύχει!

Η άλλη ζωή της Αμαλίας Κωστοπούλου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

 

Όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret και το δημοσίευμα της Σπυριδούλας Τριάντου, η Αμαλία Κωστοπούλου θέλησε να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διακυβέρνηση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Berkeley της Καλιφόρνια, αφήνοντας πίσω την οικογένειά της.

Αφού πήρε το πτυχίο της, αποφάσισε να ζήσει µόνιµα στις ΗΠΑ, όπου σήµερα εργάζεται ως marketing manager στο application IRL. Η µεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού πλέον φαίνεται να έχει χτίσει κανονικά τη ζωή της εκεί, όπου παρέµεινε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η ίδια προσπαθεί να επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά µπορεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται επισκέψεις στο εξωτικό Μαλιµπού, όπου µένει, από τη µητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της.

Στα social media είναι αρκετά ενεργή και συχνά φιλοξενείται στο Internet για το στιλάτο ντύσιμο της, την αγάπη που έχει για τα ζώα και τον τρόπο που αθλείται.

Η Αμαλία Κωστοπούλου συχνά μοιράζεται στο Ιnstagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της: από τις εξόδους µε τις κολλητές της, το γυμναστήριο, τις αποδράσεις της, είτε καλοκαιρινές είχε χειμερινές, τα ζώα… Μεγάλη της αγάπη, το σκι! Η Αµαλία ασκείται πολύ τακτικά και είναι δεινή σκιέρ στο χιόνι, αλλά και στη θάλασσα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου άφησε τη ζωή της στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια στην Αμερική. Η ίδια δεν μετανιώνει για την απόφασή της, απολαμβάνει την κάθε στιγμή, εξελίσσεται στον επαγγελματικό τομέα και έχει φιλοδοξίες, τις οποίες και θα κυνηγήσει!

Αναμφισβήτητα όμως δεν παύει να της λείπει η οικογένειά της!

Read More

And More