Αμαλία Κωστοπούλου: Μας «συστήνει» τον σύντροφό της και δείχνει την καθημερινότητά της στο Λος Άντζελες

Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου και πλέον δεν το κρύβει.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μετά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Berkeley, ζει μόνιμα στην Αμερική όπου εργάζεται. Η 25χρονη καλλονή έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην καθημερινότητά της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ασχολείται πιο ενεργά με τα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα με το Tik Tok.

Μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει η Αμαλία Κωστοπούλου στον λογαριασμό της, μας δείχνει πώς περνάει την μέρα της, τις αγαπημένες της δραστηριότητες αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της και τους φίλους τους.

Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, μας έδειξε πώς περνάει την ημέρα της μαζί με τον σύντροφό της, ξεκινώντας από το πρωί.

Οι δυο τους αρχικά πήγαν μαζί για μάθημα πιλάτες, στη συνέχεια απόλαυσαν μια βόλτα κοντά στο σπίτι τους μαζί με τον τετράποδο φίλο τους. Αργότερα πήγαν για brunch στο αγαπημένο τους μαγαζί και η μέρα τους έκλεισε με βουτιές στην πισίνα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα, ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου πλέον δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμές τους και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

@mintystrawberryy Saturday in LA #minivlog #dayinthelife ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Βίντεο από την καθημερινότητάς στο Λος Άντζελες

@mintystrawberryy travel day for a really special trip 🥹 #airportoutfits #traveldayvlog ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

@mintystrawberryy if you are my coworker keep scrolling #ootd #grwm #khaitejeans ♬ original sound – Amalia

Read More

And More