Αμαλία Κωστοπούλου: Ο κύκλος της ζωής της που κλείνει και το νέο ξεκίνημα [pic]

Αμαλία Κωστοπούλου: Ο κύκλος της ζωής της που κλείνει και το νέο ξεκίνημα [pic] | tlife.gr

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέχει μόλις τρεις εβδομάδες από τη μέρα που θα κλείσει έναν μεγάλο κύκλο στην ζωή της, εκείνο του Πανεπιστημίου. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου περνά τον τελευταίο της χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα φοιτητικά έδρανα. Η όμορφη Αμαλία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Berkley και όπως έχει εξομολογηθεί πρόκειται να τελειώσει φέτος τις σπουδές της, καθώς είναι δύσκολο για τους γονείς της να την στηρίξουν οικονομικά για ακόμη έναν χρόνο.

Έτσι, με αφορμή την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Αμαλία Κωστοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη “Ιθάκη” και μίλησε για το τέλος του ταξιδιού της, αλλά και το ξεκίνημα ενός νέου…

Αυτό το ποίημα το διαβάζω από μικρή και μου δίνει δύναμη, όμως τις τελευταίες ημέρες έχει πιο πολύ νόημα από ποτέ. Σε 3 εβδομάδες μόνο αποφοιτώ από ένα ταξίδι που μου έδωσε τόση χαρά, δάκρυα, αγάπη, γνώση, φίλους δώρα ζωής όσο δεν μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ. Αρχίζει όμως ένα καινούργιο. Στις Ιθάκες μας λοιπόν. Εύχομαι να είναι πράγματι μακρύς ο δρόμος”.

Δες την φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/BhrfXZfAGLB/?taken-by=amalia_kostopoulou

Όπως ήταν επόμενο, την φωτογραφία σχολίασαν και οι γονείς της Αμαλίας, Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή τους προς την πρωτότοκη κόρη τους.

READ more