Αμαλία Κωστοπούλου: Οι βόλτες στην Αθήνα δεν έχουν τέλος! [pics]

Παράταση στις διακοπές της αποφάσισε να δώσει η Αμαλία Κωστοπούλου, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και να απολαμβάνει τις ημέρες της μαζί με την οικογένειά της. Η 22χρονη μπορεί να λατρεύει τη χώρα μας και να μην χορταίνει τις βόλτες στη θάλασσα ή το βουνό, όμως τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται στην Αμερική.

Η ίδια δουλεύει σε μια start up εταιρεία και ασχολείται με το κομμάτι των οικονομικών. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει το δικό της blog και μοιράζεται τις σκέψεις της και κομμάτια της καθημερινότητάς της με εκείνους που την ακολουθούν.

Η απόφασή της να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μήνα του 2020 στην Ελλάδα έχει φυσικά χαροποιήσει την οικογένειά της, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν συνηθίσει να τα βλέπουν μόνο στις γιορτές και τα καλοκαίρια.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, ως λάτρης του Instagram, θέλησε να μας δείξει μερικά στιγμιότυπα από την κυριακάτικη βόλτα της στην Αθήνα,ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς της αρέσει να περνά τα βράδια της. Όπως θα δεις, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου αγαπάει πολύ την ποίηση.

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα!

Read More

And More