Αμαλία Κωστοπούλου: Όλα όσα έκανε το διάστημα που έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram! [pics]

Πριν μερικές ημέρες, η Αμαλία Κωστοπούλου πήρε την μεγάλη απόφαση να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να γνωρίζει κανένας τον λόγο. Ωστόσο, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου μία εβδομάδα μετά επέστρεψε στα social media, δείχνοντας μας όλα όσα έκανε το διάστημα που είχε κλειστό το προφίλ της. Μάλιστα, η καλλονή Αμαλία θέλησε να αναφέρει στα Instagram Stories της όλους τους λόγους που προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση.

“Γενικά ποτέ δεν σπαταλούσα τόσο χρόνο στο Instagram και είχα κάνει mute τους περισσότερους λογαριασμούς που ακολουθώ γιατί δεν ήθελα να βλέπω περιεχόμενο που δεν με ενδιαφέρει. Όμως, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσκοπα χρησιμοποιούμε αυτή την εφαρμογή και πως πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου να δω τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Για αυτό αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία και ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα ξανά αν όχι λόγω της δουλειάς μου – την οποία αγαπώ.

Συνολικά, σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε ένα διάλειμμα ακόμη και για μία ημέρα – θα δείτε την διαφορά, πιστέψτε με. Θα το κάνω αυτό μια στο τόσο, ελπίζω να μη σας λείψω πολύ! Έρχονται μεγάλα πράγματα, τα οποία είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαλία Κωστοπούλου.

Δες όλα όσα έκανε η Αμαλία Κωστοπούλου:

Εσύ θα έκανες ένα διάλειμμα από το Instagram, όπως η Αμαλία Κωστοπούλου;

Read More

And More