Αμαλία Κωστοπούλου: Στην Μύκονο με τον πατέρα της, μετά τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια! Φωτογραφίες

Πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, η Αμαλία Κωστοπούλου! Η ξανθιά καλλονή άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αμερική, όπου μένει πλέον μόνιμα και επέστρεψε στην πατρίδα της για τον πιο όμορφο και ξεχωριστό λόγο. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκε τον σύντροφό της και γνωστό πολιτικό, Βασίλη Κικίλια σε μια παραμυθένια τελετή στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό! Η Αμαλία Κωστοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της, ενώ δεν σταμάτησε να χαίρεται για την ευτυχία της διάσημης μαμάς της!

Μια ημέρα μετά τον γάμο και συγκεκριμένα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, η καλλονή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ταξίδεψε για την Μύκονο! Η Αμαλία εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που θα παραμείνει στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί και να κάνει και τις βουτιές της στην θάλασσα. Μαζί της, μάλιστα, βρίσκεται και ο πατέρας της! Αφού πέρασε τις πρώτες ημέρες με την μητέρα της, αφού εκείνη παντρεύτηκε τον καλό της, η όμορφη Αμαλία αποφάσισε να κάνει μια καλοκαιρινή εξόρμηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Αμαλία σε μία από τις βόλτες της στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού, με άκρως καλοκαιρινό look. Η καλλονή κόρη του Πέτρου και της Τζένης δεν δίστασε να χαμογελάσει στους φωτογράφους και να συνεχίσει την βόλτα της στην χώρα της Μυκόνου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον γνωστό παρουσιαστή στα γραφικά στενάκια, μαζί με την ηθοποιό Νικολέττα Καρρά. Οι δυο τους χαμογελαστοί πόζαραν στους paparazzi. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, την ώρα που παντρευόταν η πρώην σύζυγός του, βρέθηκε σε παραλία της Αττικής, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με φίλους. Την επόμενη ημέρα, φαίνεται πως ταξίδεψε για Μύκονο μαζί με την κόρη του αλλά και τον γιο του Μάξιμο.

Οι βουτιές του παρουσιαστή και του γιου του στην Μύκονο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More