Αμαλία Κωστοπούλου: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών της στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα η Αμαλία Κωστοπούλου και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της. Η πρωτότοκη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε δύο χρόνια να έρθει στην Ελλάδα, αφού τόσο η πανδημία του κορονοϊού όσο και ένα ατύχημα που είχε το καλοκαίρι του 2020, δεν της το επέστρεψαν. Συνεπώς, η άφιξή της στη χώρα μας ήταν κάτι που περίμεναν με μεγάλη προσμονή όλοι όσοι την αγαπάνε.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, λίγο μετά την έλευσή της στην Αθήνα, έφτιαξε τις αποσκευές της και αναχώρησε μαζί με τον πατέρα της με προορισμό τα Κουφονήσια. Μπαμπάς και κόρη είχαν πολύ καιρό να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί και έτσι δεν γινόταν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Οι δυο τους απόλαυσαν την ηρεμία, τα μαγευτικά τοπία και τα καταπράσινα νερά του κυκλαδίτικου νησιού, “φορτίζοντας” τις μπαταρίες τους.

Στη συνέχεια, η Αμαλία Κωστοπούλου βρέθηκε στο αγαπημένο νησί της μητέρας της, την Πάτμο εκεί όπου πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρότερου αδερφού της, Παναγιώτη Βασίλη. Μπορεί ο μικρός να είναι πλέον επτά μηνών, όμως η 24χρονη – λόγω των συνθηκών – τώρα τον κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Εκεί, η Αμαλία Κωστοπούλου χάρηκε τη συντροφιά των αδερφών της και επισκέφτηκε μέρη, που τόσο πολύ της είχαν λείψει.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά τον Ιούλιο. Δημοσιεύοντας τα πιο αγαπημένα της στιγμιότυπα, η Αμαλία Κωστοπούλου μας έκανε να ταξιδέψουμε με τη σκέψη μας στα πανέμορφα τοπία που διαθέτει η Ελλάδα μας.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More