Αμαλία Κωστοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα για την Τζένη Μπαλατσινού μετά την είδηση ότι παντρεύεται! [pic]

Το πρωί της Δευτέρας “έσκασε” σαν βόμβα η χαρμόσυνη είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται! Μπορεί όλοι να θεωρούσαν πως το λαμπερό ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά, ωστόσο εκείνοι μας αιφνιδίασαν ευχάριστα με την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσαν το ευχάριστο γεγονός, δηλώνοντας και οι δύο χαρούμενοι.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του γάμου, η Αμαλία Κωστοπούλου θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, την οποία έχει αποκτήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ανέβασε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία από το παρελθόν απ’ την εποχή που ήταν μωρό, όπου βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της.

Πάνω στη φωτογραφία, η Αμαλία έγραψε ένα πολύ γλυκό μήνυμα για τη Τζένη: “Όταν χαμογελάς, χαμογελάω και εγώ”. Βλέπεις η καλλονή κόρη της παρουσιάστριας χαίρεται ιδιαίτερα για την ευτυχία που βιώνει η μητέρα της και τη στηρίζει σε όποια απόφαση παίρνει για την προσωπική της ζωή.

Read More

And More