Αμαλία Τουράνη για Ηλία Καμπακάκη: Νέο ξέσπασμα – «Ήσουν ο βράχος και αποδείχθηκες λάσπη»

Στα άκρα οι σχέσεις του Ηλία Καμπακάκη με την πρώην σύντροφό του, Αμαλία Τουράνη μετά τις καταγγελίες της κατά του γνωστού τραγουδιστή.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega έδωσε απαντήσεις στις κατηγορίες που δέχτηκε ο τραγουδιστής από την πρώην του. Ωστόσο οι δηλώσεις του δικηγόρου  Αλέξανδρου Βαρτζόπουλου ολοκληρώθηκαν με ένα μεγάλο «Γιατί τώρα;» μιας και η Αμαλία Τουράνη καταγγέλλει περιστατικά που ανήκουν σε παρελθόν.

Αμαλία Τουράνη – Νέο ξέσπασμα κατά του Ηλία Καμπακάκη

Η πρώην σύντροφός του με μια ανάρτηση στο instagram απάντησε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καταγγείλει τώρα τον Ηλία Καμπακάκη με τις κατηγορίες ξυλοδαρμού αλλά και της αδιαφορίας απέναντι στην κόρη τους, η οποία πέρασε κρίσιμες ώρες με την υγεία της.

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό», έγραψε η Αμαλία Τουράνη.

Σε άλλο σημείο: «Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας».

Ενώ ολοκληρώνοντας η Αμαλία Τουράνη ανέφερε: «Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές», έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Tourani (@amaliatou)

Read More

And More