Αμαρυλλίς: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό! (video)

Την μάχη της με τον κορονοϊό αποκάλυψε για πρώτη φορά, χθες, η Αμαρυλλίς. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή “Number1 Radioshow” με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα καθώς βρέθηκε και εκείνος θετικός – και την Έλενα Κώνστα και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, την οποία δεν γνώριζε κανένας. Πιο συγκεκριμένα, η Αμαρυλλίς προσβλήθηκε από τη νόσο του Covid-19, τον περασμένο Ιούλιο.

“Πρέπει να είμαστε ασφαλείς και να ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Είναι λίγο περίεργα και με τα μέτρα, μπορεί και να σου κάψουν τον εγκέφαλο. Είναι βέβαια πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει…Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω κανέναν. Με στενοχωρεί πολύ.

Ο δικός μας ο κλάδος έχει τεράστιο πρόβλημα… Δεν φοβόμαστε, αλλά θέλει προσοχή. Δεν έχω πανικοβληθεί. Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούλιο. Σχετικά ανώδυνα, είχα συμπτώματα αρκετά, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό μου ευτυχώς. Είχα υψηλό πυρετό, ανοσμία και αγευσία, η οποία δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%. Θέλει προσοχή. Εγώ ακόμα δεν έχω μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής από τον Ιούλιο. Από όταν αρρώστησα και μετά, ακόμα είμαι λίγο πιο νωχελική” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Αμαρυλλίς.

Άκουσε όλη τη συνέντευξη:

Read More

And More