Αμαρυλλίς – Κώστας Ματσίκας: Η μακροχρόνια σχέση τα καλοκαίρια στη Μύκονο και ο ερχομός του μωρού

Ευχάριστα νέα για την Αμαρυλλίς η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, Κώστας Ματσίκας, κράτησαν την είδηση μακριά από την δημοσιότητα.

Η παρουσία του Γιώργου Σαμπάνη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έφερε ευχάριστες αποκαλύψεις, αφού ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η Αμαρυλλίς γέννησε το πρώτο της μωράκι.

«Το καινούργιο μου τραγούδι, «Άσε με να σε προσέχω», είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Αμαρυλλίς – Κώστας Ματσίκας: Σχέση ζωής

Οι δυο τους, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της τραγουδίστριας, συνδέονται με μια σχέση αρκετών ετών, από την περίοδο μάλιστα που η Αμαρυλλίς ήταν στην εφηβεία.

 

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε από τα 16 μου χρόνια. Υπήρχε ένα διάλειμμα αλλά από τα 19-20 και μετά είμαστε μαζί, είμαστε καλά. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι», είχε εξομολογηθεί η Αμαρυλλίς.

Η Αμαρυλλίς είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο του γάμου: «Γενικά, είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν πολυσχεδιάζω. Δεν ξέρω, όμως, πώς θα λειτουργήσω όταν έρθει η ώρα του γάμου μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν κλασικές συμπεριφορές. Για κάθε γυναίκα είναι μια μοναδική στιγμή».

Αμαρυλλίς – Οι ελάχιστες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Από τις πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης, μέχρι την επιβεβαίωση και τον ερχομό του πελαργού, η Αμαρυλλίς δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για αυτή την περίοδο της ζωής της την οποία και μοιράστηκε με λίγους.

Πάντα ο Πλευρό της ο Κώστας Ματσίκας με τον οποίο την είχαμε δει πρόσφατα σε χαλαρή έξοδο.

Λίγες ώρες πριν το μαιευτήριο και η Αμαρυλλίς ανέβασε για πρώτη φορά στο instagram φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω οτι πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να έχει παιδιά, θέλω να βιώσω αυτή τη σχέση, αυτή τη μοναδική αγάπη στη ζωή μιας γυναίκας. Ξέρω ότι, όταν θα έρθουν, θα είναι μια από τις πιο ευλογημένες στιγμές της ζωής μου», δήλωνε η Αμαρυλλίς το 2015 στο περιοδικό People.

Αμαρυλλίς – Κώστας Ματσίκας: Tα καλοκαίρια στη Μύκονο

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας εδώ και αρκετά χρόνια, περνούν μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο. Εκεί συναντούν από κοντά φίλους και συνεργάτες, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές όπου θα γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους που περιτριγυρίζουν στο νησί μαζί με τους celebrities.

 

Αμαρυλλίς – Κώστας Ματσίκας: Γονείς

Το ζευγάρι ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια, δεν απασχόλησε την δημοσιότητα με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προσωπική τους ζωή, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και από την είδηση της εγκυμοσύνης την οποία αρχικά μοιράστηκαν με λίγους. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Αμαρυλλίς αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, ξεκινώντας τη νέα της ζωής ως μαμά!

Φωτογραφίες: NDP/ instagram

 

Read More

And More