Αμαρυλλίς – Κώστας Ματσίκας: Ζουν σαν παντρεμένοι! Ο μεγάλος έρωτας και η αμοιβαία εκτίμηση (φωτογραφίες)

Η Αμαρυλλίς που αυτή την περίοδο κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη που κάνει ήδη επιτυχία προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο αλλά σπάνια κάνουν κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Προτιμούν και οι δυο να κρατούν για εκείνους την προσωπική τους ζωή. 

Η Αμαρυλλίς έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι εκτιμά περισσότερο την ψυχή του Κώστα. Οι δυο τους παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, ζουν σαν παντρεμένοι.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας περνούν καλά μαζί και έχουν βρει ο ένας στον άλλο το άλλο του μισό και δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους είναι full in love. Ανάμεσα σε αυτά που αγαπούν και οι δυο να κάνουν είναι η γυμναστική και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε να τρέχουν κοντά στο σπίτι τους στη Γλυφάδα, αφού μένουν στα Νότια Προάστια. Αυτή την περίοδο και οι δυο έχουν χρόνο για να κάνουν αυτά που δεν προλάβαιναν τόσα χρόνια αφού και λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά.

 

Φωτογραφίες By NDP

Read More

And More