Αμαρυλλίς: “Το δαχτυλίδι ήταν δώρο γενεθλίων και όχι πρόταση γάμου!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αμαρυλλίς στο TLIFE, όπου μίλησε για το ξεκίνημά της στο χώρο της μουσικής, τη φετινή συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο, το “Just the 2 of us” και την πρόταση γάμου.

Λίγο πριν την πρόβα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας τις κρυφές πτυχές του εαυτού της και τα μελλοντικά της σχέδια.
Η Αμαρυλλίς είχε από την παιδική της ηλικία πολλά μουσικά ακούσματα, αφού ο πατέρας της και ο αδελφός της είναι μουσικοί. Η ίδια τραγουδούσε από μικρή και στα 17 της ήρθε η πρώτη επαγγελματική πρόταση, που έγινε από κάποιο οικογενειακό φίλo, o οποίος είχε ένα μαγαζί με ζωντανή μουσική. Οι γονείς της είχαν τις αντιδράσεις τους, κυρίως γιατί την θεωρούσαν πολύ μικρή για να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι. Το γεγονός ότι τραγουδούσε στο μαγαζί ενός φίλου λειτούργησε θετικά, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον μπαμπά της που σχεδόν κάθε βράδυ τη συνόδευε στο κέντρο.
Ο μπαμπάς έπαιζε παλιά σε συγκροτήματα και είχα από μικρή μουσικά ερεθίσματα. Η πρόταση για να τραγουδήσω σ’ ένα μαγαζί ήρθε όταν ήμουν 17 από έναν οικογενειακό φίλο. Οι γονείς δεν ήθελαν αρχικά γιατί έλεγαν πως είμαι πολύ μικρή, αλλά τελικά με άφησαν. Βέβαια, ο μπαμπάς μου ερχόταν συχνά στο μαγαζί να με δει”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Στην αρχή είχα άγχος, αλλά ήμουν μικρή και υπήρχε άγνοια. Όσο μεγάλωνα και γινόμουν πιο γνωστή, το άγχος για τις ζωντανές εμφανίσεις μεγάλωνε”.
Αρχικά την γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος EXIS, που έκανε αίσθηση για τον ιδιαίτερο ήχο του και τις ξεχωριστές pop προτάσεις του. Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της τιτλοφορήθηκε με το όνομα της και το album κινήθηκε σε pop ύφος και ξεχώρισε το τραγούδι “Φοβάμαι”.
Σήμερα η ίδια δηλώνει πως έχει ζήσει πολύ όμορφες στιγμές. “Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και όλες έχουν να κάνουν με την ανταπόκριση του κόσμου. Έχω φθάσει μέχρι και σε σημείο να κλάψω στην πίστα από τη συγκίνηση”, τόνισε.
Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Αμαρυλλίς είπε πως ήταν όνειρο ζωής. Η ίδια είχε συνεργαστεί στο ξεκίνημα της με τον γνωστό καλλιτέχνη, αλλά η φετινή συνεργασία είναι για εκείνη κάτι το ξεχωριστό.
Σχετικά με την προσωπική της ζωή, παρόλο που η Αμαρυλλίς κρατά ένα χαμηλό προφίλ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένη και νιώθει υπέροχα στο πλευρό του καλού της. “Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και αρκετά χρόνια, με στηρίζει και είμαστε πολύ καλά μαζί”, δήλωσε.
Όσον αφορά την πρόταση γάμου που έγινε στην πίστα, την ημέρα των γενεθλίων της η ίδια ξεκαθαρίζει πως η κίνηση με το δαχτυλίδι ήταν ένα ρομαντικό δώρο γενεθλίων και όχι πρόταση γάμου, αν και η ίδια δεν θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα. “Το δαχτυλίδι ήταν δώρο γενεθλίων και όχι πρόταση γάμου. Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια σχέση και νιώθεις καλά είναι σαν να είσαι ήδη παντρεμένος. Δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτά. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνει κι αυτό. Είμαι υπέρ του γάμου, αλλά δεν με έχω σκεφτεί ποτέ με νυφικό. Δεν είμαι ρομαντική, θέλω κάτι απλό”, είπε και συμπλήρωσε: “Με τον συντροφό μου νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη. Που ξέρεις, αν και δεν βάζω πρόγραμμα, μπορεί μέσα στον επόμενο χρόνο να γίνει ο γάμος”.
Ταυτόχρονα, η Αμαρυλλίς βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά και οικογένεια. “Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά τα λατρεύω. Εύχομαι να κάνω παιδάκια και οικογένεια”, είπε.
Τέλος, για τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στο παιχνίδι και πως είναι ευχαριστημένη από την απόδοση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. “Η πρόταση ήρθε από το Mega και δέχτηκα με χαρά, γιατί ήταν για καλό σκοπό και ξέρω ότι ο συγκεκριμένος σταθμός κρατά ένα καλό επίπεδο στις παραγωγές του. Όσο για τον Δημήτρη, θεωρώ πως η συνεργασία μας είναι τέλεια, παρά το άγχος και την κούραση. Περνάμε πολύ καλά στις πρόβες και ο Δημήτρης είναι ικανός και έχει δυνατότητές”.
Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είναι αυστηρή δασκάλα στο παιχνίδι κι αυτό γιατί δεν θα είχε τα αποτελέσματα που θέλει. “Γιατί να είμαι αυστηρή. Το μόνο που θα μπορούσα να πετύχω είναι να μπλοκάρει ο άλλος στη σκηνή. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν χρειάζεται άγχος. Το μόνο που προσπαθώ να κρατάω είναι να βάζω όρια στον Δημήτρη για το που σταματά η πλάκα και ξεκινά η προσπάθεια.”, υπογράμμισε. Ενώ, παραδέχτηκε πως θα ήθελε να φθάσει στον τελικό, αν και θεωρεί πως δεν υπάρχουν φαβορί και ότι όλα ανατρέπονται.

Read More

And More