Amber Heard: Με κλάματα και ουρλιαχτά η ένορκη κατάθεση εναντίον του Johnny Depp

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του χωρισμού του Johnny Depp με την Amber Heard. Το ζευγάρι μετά από 15 μήνες έγγαμου βίου αποφάσισε να χωρίσει. Δεν πρόκειται όμως για άλλο ένα ακόμα διαζύγιο στη showbiz αφού ανάμεσά τους έχει ξεσπάσει πόλεμος.

Η ξανθιά καλλονή έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ζητώντας από το δικαστήριο να την προστατεύσει επειδή δέχτηκε ενδοοικογενειακή βία. Το Σάββατο κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί τον Depp. H 30χρονη έφτασε με δυο ώρες καθυστέρηση, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του ηθοποιού.

Έκανε σαν υστερική αφού ούρλιαζε και… έκλαιγε, δίχως να πατήσει το πόδι της στο δωμάτιο κατάθεσης, όπου την περίμεναν οι δικηγόροι, ένας δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ και ένας εικονολήπτης.

H πρώην αγαπημένη του χπλιγουντιανού σταρ έμεινε στα δικηγορικά γραφεία από τις 11:50 το μεσημέρι έως και τις 21:00 το βράδυ, δίχως να πει λέξη για την “υπόθεση Depp”. Σύμφωνα με τη νομική ομάδα του πρώην συζύγου της, η Amber δεν ήθελε να υποβληθεί στη διαδικασία της εξέτασης και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η ηθοποιός, σύμφωνα με τους ίδιους, αρνήθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που της είχαν ζητήσει.

Οι δικηγόροι του Johnny Depp ζητούν είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.

Η άλλη πλευρά ωστόσο φέρεται να έχει αντίθετη άποψη στα λεγόμενα της υπεράσπισης. “Ποτέ δεν αρνήθηκε να καταθέσει. Ήταν εκεί και περίμενε να τη φωνάξουν. Ξόδεψε εννέα ώρες στην αναμονή μέχρι να την καλέσουν, ενώ οι δικηγόροι της προσπαθούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους δικηγόρους του Depp”, δηλώνει πηγή από το περιβάλλον της Heard.

Read More

And More