Άμπερ Χερντ: Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Πέντε χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιο της με τον Johnny Depp και τα δεκάδες δικαστήρια που ακολούθησαν, η Amber Heard έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με το Page Six, η Amber Heard έγινε μητέρα μέσω παρένθετης, καθώς η ίδια δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου είναι ξαπλωμένη αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της. Στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτηση, σημείωσε ότι πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα πριν τέσσερα χρόνια και πως ήθελε να το κάνει με τους δικούς της όρους.

«Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας. Πριν τέσσερα χρόνια πήρα την απόφαση να αποκτήσω παιδί. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Ελπίζω να φτάσουμε κάποτε σε ένα σημείο όπου θα θεωρείται φυσιολογικό να μην είσαι αναγκασμένος να φορέσεις βέρα για να αποκτήσεις μωρό. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου» έγραψε η Amber Heard στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

 

«Η Oonagh είναι πανέμορφη και η Amber είναι ξετρελαμένη. Πάντοτε γνώριζε ότι ήθελε να γίνει μαμά και επιτέλους η ευχή της έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που βοήθησε την Oonagh να μπει στη ζωή της» αναφέρει πηγή στο Page Six.

Read More

And More