Άμπερ Χερντ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ήττα στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – «Έχασα το δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα και ανοικτά»

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για την Amber Heard, η οποία κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της Johnny Depp, στον οποίο επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων.

Το δικαστήριο χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard» για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της.

Λίγο μετά την ετυμηγορία, η διάσημη ηθοποιός έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «έχασε το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Amber Heard μετά την ήττα της στη δίκη με τον Johnny Depp:

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Read More

And More