Άμπερ Χερντ: Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Άμπερ Χερντ από την ημέρα που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου στην καταδικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ, όπου κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων.

Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ από εκείνη την ημέρα έχει δεχτεί ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τους θαυμαστές τους αλλά και τους συνεργάτες τους, ωστόσο υπάρχουν ελάχιστοι υποστηρικτές και από την πλευρά της Άμπερ Χερντ.

Μεταξύ αυτών και η αδερφή της, Γουίτνεϊ Χερντ, η οποία θέλησε να την στηρίξει δημόσια, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό της.

«Εξακολουθώ να είμαι δίπλα σου, αδερφή. Χθες, σήμερα και αύριο θα είμαι πάντα περήφανη για σένα που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, που κατέθεσες τόσο εδώ στη Βιρτζίνια όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και που είσαι η φωνή τόσων πολλών που δεν μπορούν να μιλήσουν για τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες».

Στη συνέχεια, η αδερφή της Άμπερ Χερντ συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη και ότι τα έγγραφα ήταν εναντίον μας. Αλλά στάθηκες όρθια και μίλησες. Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλώ για σένα και θα το έκανα ένα εκατομμύριο φορές επειδή ξέρω τι είδα και επειδή η αλήθεια είναι για πάντα με το μέρος σου».

Ακόμα, σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η Γουίτνεϊ Χερντ υπογράμμισε: «Λυπάμαι πολύ που (η αλήθεια) δεν αντικατοπτρίστηκε στην απόφαση που πήρε η επιτροπή, αλλά ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω εσένα, όπως και κανένας που είναι δίπλα σου. Για πάντα δίπλα σου…».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη whit heard (@whitheard)

Read More

And More