Άμπερ Χερντ: «Πάγωσε» όταν ο Τζόνι Ντεπ πήγε να την πλησιάσει στο δικαστήριο

Το δικαστικό θρίλερ με τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κάθε φορά που το πρώην ζευγάρι βρίσκεται απέναντι στη δικαστική αίθουσα, η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ φαίνεται να έχουν έρθει σε δύσκολη θέση.

Στην τελευταία δίκη μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί, παραλίγο να έρθουν πρόσωπο, όταν μετά την φορτισμένη συναισθηματικά κατάθεση της 36χρονης το δικαστήριο έκανε διάλειμμα και οι δυο τους κόντεψαν να «πέσουν» ο ένας πάνω στον άλλον.

Μετά την ανακοίνωση για ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας, η Άμπερ Χερντ κατέβηκε από το εδώλιο και ο Τζόνι Ντεπ προς τη μεριά τη κατευθύνθηκε προς την μεριά της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, εκείνη τη στιγμή παραλίγο να υπάρξει οπτική επαφή ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Με μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, η Άμπερ Χερντ έκανε ένα βήμα πίσω από τον πρώην της, προτού ένας υπάλληλος του δικαστηρίου βάλει το χέρι του στο στήθος του Τζόνι Ντεπ για να τον κατευθύνει προς την άλλη πλευρά.

Πληροφορίες της New York Post αναφέρουν ότι μετά την «παρολίγο συνάντηση» Άμπερ Χερντ παρέμεινε στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος, ενώ ο Τζόνι Ντεπ βγήκε έξω για να κάνει ένα τσιγάρο.

 

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Read More

And More