Amy Purdy: Η παραολυμπιονίκης που έχασε τα πόδια της στα 19 της, κλέβει τις εντυπώσεις στο red carpet!

Τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί κέρδισε την Τετάρτη η 34χρονη παραολυμπιονίκης Amy Purdy. Η Amy βρέθηκε στα EPSYS Awards, μια διοργάνωση όπου βραβεύονται τα καλύτερα αθλητικά επιτεύγματα της χρονιάς στο Nokia Theater στο Λος Άντζελες και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.
Πίσω από το λαμπερό της χαμόγελο κρύβεται μια συγκινητική ιστορία, με την Amy να χάνει και τα δυο της πόδια σε ηλικία 19 χρόνων από τη μηνιγγίτιδα. Η ίδια δεν το έβαλε κάτω ούτε για μια στιγμή και με τεράστια αποθέματα ψυχής, κατάφερε να γίνει παραολυμπιονίκης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Το Μάρτιο του 2014 συμμετείχε στο Dancing with the stars, ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση με ένα εντυπωσιακό μεταλλικό φόρεμα Mac Duggal και σανδάλια Vince Camuto.

Με χιούμορ μάλιστα, η ίδια έγραψε στο προφίλ της στο Facebook πως η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από την κατάσταση της υγείας της. “Μεταλλικό παπούτσια, μεταλλικά πόδια, μεταλλικό φόρεμα”, έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως κάποιος την πλησίασε στην εκδήλωση και τhς είπε πως η γυναίκα του ξετρελάθηκε με τις μεταλλικές μπότες της, ενώ εκείνη του απάντησε γελώντας “Εννοείς τα μεταλλικά πόδια μου”.

Η ίδια πάντως διασκέδασε πολύ την έξοδό της, ποζάροντας όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό και βγάζοντας ακόμη και selfies.

Ωστόσο, ιδιαίτερα συγκινημένη έγραψε στο προφίλ της: “Πριν 15 χρόνια η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Ήταν η μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο και δυο μήνες μετά έπρεπε να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω εκείνη τη μέρα με φίλους στα βραβεία ESPYS.

Δες φωτογραφίες της Amy:

Read More

And More