Amy Schumer: Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο μωρό της και η αποκάλυψη για το όνομά του!

Έμεινε έγκυος την ίδια περίοδο με την Meghan Markle και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν ήταν λίγες οι φορές που σύγκρινε την ενδιαφέρουσα κατάστασή της με εκείνη της δούκισσας του Sussex. Ο λόγος για την Amy Schumer, η οποία το βράδυ της Κυριακής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και σεφ, Chris Fischer.

Η διάσημη stand up comedian ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό και τον άντρα της. «Στις 10:55 χθες το βράδυ, γεννήθηκε το δικό μας βασιλικό μωρό», συνδέοντας έτσι και τη γέννηση του παιδιού της με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Μάλιστα, χθες δεν δίστασε να κάνει ακόμη μία ανάρτηση, αποκαλύπτοντας στους εκατομμύρια θαυμαστές της το όνομα που θα πάρει το πρώτο της παιδί! Και το όνομά του: Gene Attell Fischer!

Η Amy Schumer πέρασε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς έπασχε από υπερέμεση, μια κατάσταση, η οποία την αναγκάζει να έχει πολλούς εμετούς με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται.

Read More

And More