Αν ήμουν πλούσιος: Καθηλωτικές οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων της νέας χρονιάς!

Όλες οι εξελίξεις των πρώτων πέντε επεισοδίων της νέας χρονιάς!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 76
Ο νέος χρόνος φέρνει τα πάνω κάτω για τους τυχερούς της τριπλέτας. Όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σοκαριστική αλήθεια, που τους αποκάλυψε ο Αντρέι, για τον Βρανά. Ο Σωτήρης επιστρέφει προσωρινά σπίτι, η Δάφνη προσπαθεί να «χωνέψει» τα ψέματα του Στρατή και του Αλέξη, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι στριμώχνει τη Μόνικα, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα ξοδέψει για λογαριασμό της τα κέρδη του λαχνού. Ο Βρανάς δυσφορεί καθώς το σχέδιό του δεν προχωράει ενώ οι νέοι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα στον Όμιλο. Η Φρόσω ανακαλύπτει την ανίερη συμμαχία Κικής και Αλέξη, για να χωρίσουν τη Δάφνη με τον Στρατή, και απειλεί ότι θα τα πει όλα. Στο μεταξύ, ο Αντρέι μαζεύει όλους τους μετόχους και παρουσιάζει το σχέδιο που έχει σκεφτεί για «ν’ αναστήσει» τον Βρανά. Αυτό, όμως, θα προκαλέσει κρίση στον γάμο των Μπούμπληδων. Η εκρηκτική αντίδραση του Σωτήρη κινδυνεύει να τινάξει το σχέδιο της εκδίκησης στον αέρα!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 77
Στο παράτολμο σχέδιο του Αντρέι, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Χριστίνα που θα πρέπει να το παίξει ερωτευμένη με τον Βρανά, ο οποίος τους παρακολουθεί όλους μέσα από τις κάμερες έχει βάλει στο γραφείο του. Ο Σωτήρης έχει ισχυρές αντιστάσεις στο σχέδιο. Ο Αλέξης καταλαβαίνει πως η Δάφνη είναι έτοιμη να γυρίσει στον Στρατή και προσπαθεί να πείσει την Κική να τον βοηθήσει, για μια ακόμα φορά, στήνοντας ένα σατανικό σχέδιο. Θα τον βοηθήσει η Κική ή θα προτιμήσει να δοκιμάσει την τύχη της με τον Αντρέι; Ο Στρατής, απένταρος πλέον, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία ληστεία με τον Τόλη για να μαζέψει χρήματα και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο που είχαν με τη Δάφνη. Για κακή του τύχη όμως, τον ακούει ο Αλέξης όταν στήνει το κόλπο του. Θα τον καταδώσει, άραγε, στην αστυνομία ο αντίζηλός του ώστε να τον βγάλει μια και καλή από το παιχνίδι και την καρδιά της Δάφνης; Την ίδια ώρα, η Χριστίνα είναι πολύ πειστική στον ρόλο της και η παράλογη ιδέα ν’ αναστηθεί προκειμένου να την διεκδικήσει, τρυπώνει στο μυαλό του Βρανά. Στην εσωτερική του πάλη θα νικήσει ο έρωτας ή το χρήμα;

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 78
Ο Βρανάς έχει «τσιμπήσει» το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back. Η Πέγκυ, όμως, έχει άλλα σχέδια. Η κρίση στον γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη γίνεται ολοένα εντονότερη την ίδια ώρα που συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μάνου και Θεοχάρη για τα μάτια της Σμαράγδας. Η Φρόσω, πληγωμένη από την προδοσία της στενής της φίλης Κικής, γίνεται απρόβλεπτη. Αποφασίζει να πει στη Δάφνη για τη συνομωσία Αλέξη – Κικής και να ξεσκεπάσει τον βρώμικο ρόλο τους. Η Ξένια εκβιάζει τη Μόνικα μ’ ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Ξένια είναι πια κυρίαρχη του σπιτιού και η μοίρα του Νικόλα και της Σμαράγδας προδιαγράφεται ζοφερή! Ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του Αντρέι και αποφασίζει ν’ αναστηθεί. Ο Στρατής και ο Τόλης πάνε για την τελευταία τους ληστεία, αλλά ο Αλέξης έχει άλλα σχέδια.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 79
Ο Στρατής, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα. Η Κική «δείχνει» ως υπεύθυνη τη Δάφνη, μια και ο Στρατής έκανε τη ληστεία για να κυνηγήσει το όνειρό του μαζί της. Η Κική είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να την κρατήσει μακριά από τον Στρατή. Η Ξένια παίρνει τα ηνία του σπιτιού της Μόνικας και προσφέρει στέγη στον Μάνο. Το σπίτι της Μόνικας θυμίζει ναρκοπέδιο, όλες οι σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Σωτήρης δε δέχεται το σχέδιο του Αντρέι και αποφασίζει να λειτουργήσει αυτόνομα, η απόφασή του όμως θέτει σε κίνδυνο ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχουν. Η επιστροφή του Βρανά γίνεται το θέμα της ημέρας. Μετά από ένα χτύπημα της Πέγκυς, όμως, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, δεν επανέρχεται ακριβώς όπως τον περιμένουν. Ο Μάνος αρρωσταίνει και παραμιλάει, μες στον πυρετό του, αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου
Επεισόδιο 80
Το παραμιλητό του Μάνου δημιουργεί αμφιβολίες στην Ξένια για το αν είναι στ’ αλήθεια γιος του Βρανά. Η Πέγκυ αναγκάζεται να αλλάξει στρατόπεδο και να στραφεί εναντίον του Βρανά, την ώρα που ο Αντρέι ξαναμπαίνει στο αστυνομικό σώμα. Το ατύχημα του Στρατή κάνει τη Δάφνη να τον δει διαφορετικά και αποφασίζει να του τα συγχωρέσει όλα. Η Κική και ο Αλέξης όμως έχουν άλλα σχέδια, είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να ζήσουν την ευτυχία. Η Σμαράγδα ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από την Ξένια και τη Μόνικα και δημιουργεί μια νέα συμμαχία. Ο Βρανάς θα αναγνωρίσει και επίσημα τον Μάνο ως γιο του, αλλά ένα χαστούκι θα του θυμίσει κάτι από το παρελθόν.

Read More

And More