Ana Beatriz Barros: Επιστροφή στη Μύκονο για τη δεύτερη επέτειο του γάμου της! [pic]

Πριν δυο χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο κοσμοπολίτικη νησί της Μυκόνου και τώρα επέστρεψε για να περάσει στο όμορφο νησί την επέτειο του γάμου της. Ο λόγος για την καλλονή Ana Beatriz Barros, που παντρεύτηκε το 2016 τον αγαπημένο της Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty με φόντο το Αιγαίο.

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret απέκτησε μάλιστα πριν λίγους μήνες (τον Δεκέμβρη του 2017) το πρώτο του παιδί και είναι στα καλύτερά του. Τώρα μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο και έκλεψε της εντυπώσεις!

 

https://instagram.com/p/BlDJzWuB7Gl/

Η καλλονή από την Βραζιλία και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας αγαπούν το κυκλαδίτικο νησί και κάθε χρόνο έρχονται αρκετά συχνά για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές. Το καλοκαίρι του 2016, ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα ελληνικά και στα διεθνή ΜΜΕ και η Μύκονος είχε βουλιάξει από μοντέλα, τα οποία είχαν ταξιδέψει ως την χώρα μας για τον πολυαναμενόμενο γάμο.

Ο γαμπρός, άλλωστε, δεν επέλεξε τυχαία το κυκλαδίτικο νησί για να παντρευτεί την αγαπημένη του – αλλά και για να περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί της – αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Διοικεί ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Αίγυπτο ή οποία διαθέτει περισσότερα από 150 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και πολυτελή resorts, καθώς επίσης και κρουαζιερόπλοια που διακινούν πάνω από 1.300.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Read More

And More