Site icon TLIFE

Ana Beatriz Barros: Το μοντέλο της Victoria’s Secret στην Μύκονο με τον νεογέννητο γιο της! [pics]

Το καλοκαίρι σιγά σιγά κάνει την εμφάνισή του και οι celebrities αρχίζουν να ταξιδεύουν για την αγαπημένη τους Μύκονο! Άλλωστε, το Νησί των Ανέμων, θεωρείται hot προορισμός τόσο για την εγχώρια όσο και για την ξένη showbiz. Αυτές τις μέρες, στο κοσμοπολίτικο νησί κατέφθασε η Ana Beatriz Barros, για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα σύζυγό της Κarim El Chiaty.

Το μοντέλο της Victoria’s Secret έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Δεκέμβριο του 2017 και από τότε ο μικρός της πρίγκιπας της έχει κλέψει την καρδιά! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ana Beatriz Barros να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Μυκόνου, πάντα έχοντας στην αγκαλιά της το μωράκι της. Το γνωστό μοντέλο ήταν μόνη της με την νταντά του μικρού και όχι με τον σύζυγό της, καθώς φαίνεται πως ο Karim El Chiaty είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Ana Beatriz δεν άφησε στιγμή τον γιο της και τον κρατούσε συνέχεια! Η γλυκιά μανούλα φορούσε ένα ριχτό φόρεμα, με ολόσωμο μαγιό από μέσα και φαίνεται πως έχει επιστρέψει στα κιλά της και διατηρεί ακόμη ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί.

Η καλλονή από την Βραζιλία και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας αγαπούν το κυκλαδίτικο νησί και κάθε χρόνο έρχονται αρκετά συχνά για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές. Άλλωστε, να θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2016, ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα ελληνικά και στα διεθνή ΜΜΕ και η Μύκονος είχε βουλιάξει από μοντέλα, τα οποία είχαν ταξιδέψει ως την χώρα μας για τον πολυαναμενόμενο γάμο.

Ο γαμπρός, άλλωστε, δεν επέλεξε τυχαία το κυκλαδίτικο νησί για να παντρευτεί την αγαπημένη του – αλλά και για να περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί της – αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Διοικεί ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Αίγυπτο ή οποία διαθέτει περισσότερα από 150 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και πολυτελή resorts, καθώς επίσης και κρουαζιερόπλοια που διακινούν πάνω από 1.300.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr