Ana Beatriz Barros: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην Μύκονο με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο τους! [pics]

Οι στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και γαλήνης για την Ana Beatriz Barros στην Μύκονο συνεχίζονται! Το μοντέλο της Victoria’s Secret βρίσκεται στο νησί των Ανέμων εδώ και μερικές μέρες, μαζί με τον σύζυγό της Κarim El Chiaty και το νεογέννητο μωράκι τους. Μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε πριν μία εβδομάδα την δεύτερη επέτειο του γάμου του στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου είχε επισημοποιήσει τη σχέση του πριν δύο χρόνια.

Φέτος, η Ana Beatriz Barros κατέφθασε στην Μύκονο για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα σύζυγό της και όπως είναι επόμενο το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μοντέλο της Victoria’s Secret έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Δεκέμβριο του 2017 και από τότε ο μικρός της πρίγκιπας της έχει κλέψει την καρδιά! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ana Beatriz Barros να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου, πάντα έχοντας στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Φυσικά, στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν άφησε στιγμή από τα μάτια του την πανέμορφη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους!

Δες τις φωτογραφίες:

Η καλλονή από την Βραζιλία και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας αγαπούν το κυκλαδίτικο νησί και κάθε χρόνο έρχονται αρκετά συχνά για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές. Άλλωστε, να θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2016, ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα ελληνικά και στα διεθνή ΜΜΕ και η Μύκονος είχε βουλιάξει από μοντέλα, τα οποία είχαν ταξιδέψει ως την χώρα μας για τον πολυαναμενόμενο γάμο.

Ο γαμπρός, άλλωστε, δεν επέλεξε τυχαία το κυκλαδίτικο νησί για να παντρευτεί την αγαπημένη του – αλλά και για να περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί της – αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Διοικεί ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Αίγυπτο ή οποία διαθέτει περισσότερα από 150 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και πολυτελή resorts, καθώς επίσης και κρουαζιερόπλοια που διακινούν πάνω από 1.300.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More