Αναγνωρίζεις το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι Έλληνας τραγουδιστής!

Ο Mike είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν καταφέρει να συνεργαστούν με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίες. Μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του είναι αυτή με την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι “Τι κοιτάς;”. Ο γνωστός καλλιτέχνης τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλενας Τσαγκρινού, και παρά το αρχικό κρυφτό, πλέον οι δυο τους απολαμβάνουν συνεχώς τον έρωτά τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Mike δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα του. Έχοντας πλούσια ξανθά μαλλιά με πολλά μπουκλάκια ο ίδιος ποζάρει παραπονεμένος στο φακό. “Ξεφύλλιζα το άλμπουμ με τις παιδικές μου φωτογραφίες και σταμάτησα σε αυτήν!
Δεν θα πω που ήμουνα. Θα πω όμως ότι εκεί που βρισκόμουν εκείνη την μέρα άλλαξε η ζωή μου”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του, αποκαλύπτοντας δημόσια το πόσο σημαντική ήταν η συγκεκριμένη ημέρα για την πορεία της ζωής του.

Ετικέτες

Read More

And More