Αναγνωρίζεις το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πρώην παίκτης του Power Of Love!

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο «Power of love» του ΣΚΑΪ. Έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο… σπίτι της αγάπης, όπου είχε ένα σύντομο love affair με εντυπωσιακή συμπαίκτριά του, ωστόσο, ξεχώρισε λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής τους εμφάνισης, αλλά και του χαρακτήρα του.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, λοιπόν, ο γοητευτικός personal trainer επέστρεψε αμέσως στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του και, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους άλλοτε συμπαίκτες του, επέλεξε να αποτραβηχτεί από τη Μέσα και να μην γίνει “θυσιάσει” τον εαυτό του στον βωμό της δημοσιότητας.

Τα νέα του τα μαθαίνουμε πια μέσα από το Instagram, όπου είναι πολύ ενεργός και μοιράζεται με τους followers του στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Πρόσφατα, λοιπόν, η αγαπημένη του μητέρα είχε τα γενέθλιά της κι εκείνος της ευχήθηκε “χρόνια πολλά” δημοσιεύοντας στα stories του μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν. “Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κορίτσι!!! Να σε χαίρομαι Ματινάκι μου” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Τον αναγνώρισες ή όχι ακόμα;

Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτίδη, ο οποίος αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις στου στον χώρο της εστίασης, ανοίγοντας την δική του καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Read More

And More