Αναγνωρίζεις το αγοράκι της φωτογραφίας; Ήταν ο πιο sexy παίκτης του Power Of Love!

Κάποτε ήταν ένα πολύ γλυκό αγοράκι, με ξανθά μαλλιά, τεράστια γαλανά μάτια και φουσκωτά μάγουλα. Τα χρόνια όμως πέρασαν, μεγάλωσε και σήμερα είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, με πολύ ωραίο πρόσωπο και απίστευτα γυμνασμένο κορμί, το οποίο θα σίγουρα ζήλευε ο καθένας. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Power Of Love του ΣΚΑΪ, όπου έβαλε… φωτιά στο σπίτι των κοριτσιών με το “καλημέρα”, ενώ στο σπίτι των ανδρών δεν άργησε να χτυπήσει συναγερμός έντονου ανταγωνισμού.

Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι της αγάπης μόλις δύο εβδομάδες, αλλά ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για να έρθει πολύ κοντά με τη Μαρίνα Βεαζόγλου, αλλά και για να κλέψεις τις καρδιές όλων των γυναικών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με το sexy παρουσιαστικό του.

Ο 31χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη, βγαίνοντας από το Power Of Love, επέστρεψε αμέσως στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του και, συγκριτικά με τους πρώην συμπαίκτες τους, κράτησε χαμηλό προφίλ. Δεν απασχόλησε ποτέ τα Μέσα, ούτε με την προσωπική του ζωή, αλλά ούτε και με τα επαγγελματικά του, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Κι ενώ αρχικά κράτησε μια απόσταση ασφαλείας από τα social media, πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, με τις αναρτήσεις του να αποσπούν χιλιάδες likes. Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης, ο Ισαάκ ανήρτησε στα InstaStories τους την παρακάτω παιδική φωτογραφία του, την οποία του θύμισε το Facebook, σχολιάζοντας “Όταν ήμασταν νέοι και ελεύθεροι”.

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More