Αναγνωρίζεις το αγοράκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Από τις ημέρες τις καραντίνα κι έπειτα, τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός ανταποκρίθηκε λίγο… καθυστερημένα στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. Αφορμή για αυτή την ανάρτησή του στάθηκαν τα γενέθλιά του. Γεννημένος στις 14 Ιουνίου του 1979, “έκλεισε” την περασμένη Κυριακή τα 41 του χρόνια.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός στον φακό, ανάμεσα στα παιχνίδια του και σίγουρα με την πρώτη ματιά θα δυσκολευτείς -όπως κι εμείς- να τον αναγνωρίσεις. Αν τον παρατηρήσεις, όμως, λίγο καλύτερα θα καταλάβεις πώς πρόκειται για τον Θανάση Αλευρά.

“Θέλω να πω σε όλους ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις ευχές σας και τα μηνύματα αγάπης και σ αυτό το αγουροξυπνημένο τυπάκι που ντρέπεται να χαμογελάσει, γιατί δεν έχει δόντια, πως θα είμαι μαζί του σε Ό,τι ονειρεύεται… με οποιονδήποτε τρόπο!” , έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More