Αναγνωρίζεις το διάσημο μπαμπά; Πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλέστερη teen σειρά των ’90s!

Επί δέκα ολόκληρα χρόνια αποτελούσε μέρος της πιο διάσημης ίσως teen παρέας σε αμερικάνικη σειρά. Για τις παλαιότερες, που πέρασαν την εφηβεία τη δεκαετία του ’90 ήταν αναμφισβήτητα η σειρά ορόσημο για την ενηλικίωση.

Στη συνέχεια μπορεί κάνεις να πει πως εξαφανίστηκε χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει με την ίδια δυναμιή την καριέρα του. Σήμερα είναι ευτυχής μπαμπάς και παντρεμένος με μια από τις πιο σέξι πρωταγωνίστριες του Hollywood τα τελευταία χρόνια. Εξ’ου και η παραπάνω φωτογραφία από τους ηλιόλουστους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου βολτάρει με το μονάκριβο γιο του.

Κι αν ακόμη δεν κατάλαβες για ποιον μιλάμε, να σου δώσουμε ένα ακόμη στοιχείο. Ο εμφανίσημος ηθοποιός είναι ένας από τους μόνιμους – γιατί πολύ ήρθαν και έφυγαν – πρωταγωνιστές της παρέας του Beverly Hills.

/

Και η αποκάλυψη… μιλάμε για τον Brian Austin Green, “κατά κόσμον” (αφού μάλλον μόνο έτσι τον γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος) David. Ξέρεις τον αιώνια αγαπημένο της Donna (a.k.a. Tori Spelling) από την σειρά Beverly Hills. Ο Brian είναι σήμερα παντρεμένος με την εκρηκτική Megan Fox και μαζί έχουν αποκτήσει τον Noah Shannon!

/

Read More

And More