Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Nomads!

Η Τραϊάνα Ανανία είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μετά την αποχώρησή της από το Nomads Μαδαγασκάρη και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η εκκεντρική ηθοποιός έχει επιστρέψει για τα καλά στην παλιά καθημερινότητά της και πλέον περνά όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας μαζί τους εξόδους και κοντινές αποδράσεις.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις προηγούμενες στον προσωπικό της λογαριασμό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την παιδική της ηλικία, στην οποία απεικονίζεται κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα στον φακό, την ώρα που έτρωγε το φαγητό της.

“Κλασσικό κοντό μαλλί. Οι μόνες φυσικές φωτογραφίες που έχω εδώ μαζί μου στην Αθήνα… όλες οι άλλες είναι Θεσσαλονίκη… αλλά μη φανταστείς μέχρι τα 15 μου έχω κανονική φωτογραφία… από κει και έπειτα ήρθε το κινητό οι αναμνήσεις θα βρίσκονται σε κάποιο παλιό Nokia maybe σε κάποια ψηφιακή κάμερα…shit… πρέπει να τυπώσω φωτογραφίες”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

Κλασσικο κοντό μαλλι #Baby Trai #throwback #oldphotos #vintage #vintagephotography Οι μόνες φυσικές φωτογραφίες που έχω εδώ μαζί μου στην Αθήνα …όλες οι άλλες είναι θεσσαλονικη ..αλλά μη φανταστείς μέχρι τα 15 μου έχω κανονική φωτογραφία..από κει και έπειτα ήρθε το κινητό.Οι αναμνήσεις θα βρίσκονται σε καποιο παλιό Nokia maybe σε κάποια ψηφιακή κάμερα ..shit 🤦🏻‍♀️ …πρέπει να τυπώσω φωτογραφίες

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chameleon (@traiana.anania) στις

Read More

And More